Werkwijze

Mijn manier van werken is in twee woorden samen te vatten, namelijk passie en empathie.

Geheel vrijblijvend kom ik bij u thuis, waar u zich behaaglijk en op uw gemak voelt, voor een eerste kennismakingsgesprek. Vanaf dat moment tot en met het overhandigen van de urn of gedenkkunst, is onze relatie gebaseerd op respect en vertrouwen en hoop ik met u een warme en fijne band te bouwen.

Dood Gewoon Kunst© maakt handgevormde, keramische urnen en gedenkkunst. Uniek en persoonlijk!

Door samen te kijken en vragen te stellen, zoeken we en leven we ons in om uw wens te verwezenlijken. Ik help u door dit proces van rouwverwerking. Hier besteed ik veel zorg aan door, u gedurende de totstandkoming, op de hoogte te houden van de ontwikkelingen (via mail, foto’s, e.d.) en overleg met u wat de meest passende afwerking is (glazuur, raku gestookt of ongeglazuurd).

Hoe doe ik dat?

Dat doe ik grofweg en in een aantal stappen. Ik kom vrijblijvend bij u thuis, stel u veel vragen en vraag ik u een beeld te schetsen van uw dierbare. Uiteraard observeer en luister ik tegelijkertijd waarna we samen gaan zoeken naar de juiste beeldvorming. Met mijn kennis en expertise werk ik hard aan de realisatie van uw gedenkkunst.